OCJF_Empresa_Web_oct14

Obres i Construccions Joan Fusté SL té una cultura empresarial basada en la sostenibilitat, la gestió meticulosa i estricta dels seus recursos, la implicació i professionalitat del seu equip humà i el compromís de treballar en concordança amb tot l’equip que participa en el projecte.

L’adaptabilitat és un dels nostres punts forts. Tenim un equip humà versàtil, dotat de grans capacitats, altament qualificat i adaptable a les necessitats de cada cas. Aportem innovacions, professionalitat i solucions tècniques per millorar el projecte que se’ns proposa al gust del client i de la direcció. Així doncs, fem un estudi de tot el concepte del projecte i proposem idees per millorar-lo, sempre garantint la qualitat del servei, respectant el temps de treball pactat en l’obra i aportant un servei seriós i precís; la satisfacció del client és l’element prioritari i estratègic de l’empresa. Tot això, al millor preu que podem oferir.

La nostra història, antiguitat i feina s’han vist recompensades per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, la qual ens va premiar amb un diploma per haver acreditat aquesta activitat mercantil.

Obres i Construccions Joan Fusté també ha estat guardonada pel Col·legi d’Arquitectes de la demarcació de Girona, ja que va declarar obra premiada dels espais exteriors de les comarques de l’Alt i el Baix Empordà la realització dels carrers de Cruïlles, l’any 1997, dels arquitectes Falgueres, Rodeja i Torrent. A més, l’any 1998, el Foment de les Arts i del Disseny (FAD) d’arquitectura i interiorisme ens va atorgar el premi FAD d’Arquitectura per la construcció de la Casa de Jordi C. de Púbol, dels arquitectes Jubert i Santacana.

ISO 9001